İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Şehit Düşen Mehmetçikler İçin Taziye Mesajı

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Şehit Düşen Mehmetçikler İçin Taziye Mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Irak'ın kuzeyinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen hain saldırı sonucunda şehit düşen Mehmetçikler için başsağlığı mesajını iletti.

Bakan Yerlikaya, "Milletimizin başı sağ olsun. Irak'ın kuzeyinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından yapılan hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, kahraman ordumuza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin makamları âli olsun" ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini vurgulayan Bakan Yerlikaya, milletin başı sağ olsun dilekleriyle acı kaybın derin üzüntüsünü paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.