İçanadolu derbisi: Kayserispor-Konyaspor maç heyecanı başladı!

İçanadolu derbisi: Kayserispor-Konyaspor maç heyecanı başladı!

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak. 13 Kasım Pazar saat 17.00'ki maçın biletleri, Passolig tarafından satışa sunuldu

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma ile başladı. Futbolcular daha sonra dayanıklılık koşusu gerçekleştirdi. İdman, dar alanda oyun ile tamamlandı. Dün Trabzonspor maçında ilk 11'de başlayan oyuncular ise salonda core çalışması gerçekleştirdi.

Yeşil-beyazlı ekip, bugünü izinli olarak geçirecek ve çalışmalarına Çarşamba günü yapacağı antrenman ile devam edecek.

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Öte yandan 13 Kasım Pazar günü saat 17.00'de oynanacak Kayserispor-Konyaspor maçının bilet fiyatları belli oldu. Biletler, Passolig tarafından satışa sunuldu.

Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Kayserispor-Konyaspor maçının bilet fiyatları belli oldu. Kayserispor kulübü tarafından belirlenen biletler, 30 TL ila 300 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Passolig gişelerinde ve internet üzerinden satışa sunulan bilet fiyatları şu şekilde;

Batı Balkon Tribün bileti: 300 TL

Batı Alt Tribün bileti: 250 TL

Batı Üst Tribün bileti: 200 TL

Doğu Alt Tribün bileti: 80 TL

Doğu Üst Tribün bileti: 60 TL

Kuzey Üst Tribün bileti: 30 TL

Güney Alt Tribün bileti: 30 TL

Misafir Tribün bileti: 39 TL

KAYSERİSPOR – KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Kayserispor – Konyaspor, Spor Toto Süper Lig maçı, 13 Kasım 2022 Pazar günü Bein Sports 1, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 17:00.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.