İBB'nin 500 bin ton asfaltı nerede?

İBB'nin 500 bin ton asfaltı nerede?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun twitterden paylaştığı bir twit sosyal medya kulanıcıları tarafından ciddiye alınmadı. 500 bin ton asfaltın kaç kamyon edeceğini hesaplayıp acaba bir yanlışlık mı var diyenlerin soruları havada kaldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun twitterden paylaştığı bir twit sosyal medya kullanıcıları tarafından ciddiye alınmadı. 500 bin ton asfaltın kaç kamyon edeceğini dahi hesaplayıp acaba bir yanlışlık mı var diyenler mi ararsınız, oy verdiği halde her dediğine inanıp beğeni butonuna basanları mı?

ibb.jpg

İmamoğlu twitinde "İş güvenliğini ve sağlık önlemlerini alarak hafta sonu İstanbul'da 500 bin ton asfalt çalışmasıyla önemli tüm yolların bakım ve onarımını gerçekleştirdik." demişti.

Bir yorumcu ise, "İBB nin bir yıllık asfalt döküm işi ortalama 2 milyon ton. Yani hastanenin yolunu yapamayan İBB 1 yıllık asfalt dökme işinin 4 te 1 ini 2 günde mi yapmış? Muhtemelen şöyle bir açıklama gelir. 500 bin ton demedik 500 Gr dedik" diyerek rakamlarla meseleyi içinden çıkılmaz hale getirdi.

Öte yandan İmamoğlu'nun bu twitini kısa sürede on binlerce taraftarı sorgulamadan kabul etti ve beğenerek paylaştı.

 

Etiketler :