Hüyük Şehir Konağı açıldı

Hüyük Şehir Konağı açıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hüyük İlçesinde yaptırılan Şehir Konağı'nın resmi açılışı bugün düzenlenen törenle gerçekleştirildi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hüyük İlçesinde yaptırılan Şehir Konağı'nın resmi açılışı bugün düzenlenen törenle yapıldı.

Resim

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın açılış kurdelesini kestiği Hüyük Şehir Konağı, ilçenin cazibe merkezlerinden biri oldu. Geleneksel mimari tarzındaki sosyal tesis içerisinde, Meslek edindirme kursları, kafeterya, spor salonu, fitness alanı, sauna, buhar odası, yüzme havuzu bulunuyor.

Resim

Hüyük Şehir Konağı'nın açılışına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, KOSKİ Genel Sekreteri Ahmet Demir, Hüyük Kaymakamı Cüneyt Demirkol, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Akkaya ve Ali Kamacı ile AK Parti İlçe Başkanı Muammer Karaaslan, daire başkanları ile vatandaşlar katıldı.  

Resim

ŞEHİR KONAĞI HÜYÜK’E YENİ BİR AÇILIM GETİRECEK

Şehir Konağı’nın yüzme havuzuyla, spor salonlarıyla, sınıflarıyla Hüyük’e yeni bir açılım getireceğini belirten Başkan Altay, “2021 yatırım programımızı belediye başkanımızla birlikte oluşturduk. İnşallah bu yıl, başta otogar ve kültür merkezi olmak üzere Hüyük’e yine yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte ilçelerimizin çehresi değişmeye ve Büyükşehir’imizin standartlarını ilçelerimizde oluşturmaya başladık. Bunlardan en önemlisi de şehir konaklarımız. Hüyük Şehir Konağı’mızın açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve beraberindeki heyet, ilçe deki ASEM (Aile Sağlığı ve Eğitim Merkezi)’nin açılışını yaparak, belediyeyi ziyaret etti.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

HÜYÜK’TEKİ ÇİLEK BAŞARISI YENİ BÜYÜKŞEHİR YASASININ BAŞARISIDIR

2021 yılı yatırım planlamasının istişaresinin yapıldığı görüşmede Başkan Altay, Hüyük’ün en önemli başarısının çilek üretiminde ortaya koyduğu başarı olduğunu söyledi. Başkan Altay, “Hüyük özellikle çilek konusunda oluşturduğu markayla burada yaşayan insanımız için iyi bir gelir kaynağı oluşturdu. Zaten Büyükşehir olarak en önemli hedefimizin merkez dışında yaşayan insanların gelirini artırmak olduğunu her seferinde söylüyoruz. Hüyük-Çilek başarısı Yeni Büyükşehir Yasasının bir başarısıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız bu yasayı çıkartırken en çok insanlar Konya’ya bakıyordu. Bu yasa Konya’da uygulanabilecek mi diye. Ama 2014’ten bugüne gelinen noktada hem kırsaldaki insanlarımızın gelirini artırmakla ilgili çok önemli işleri hem de altyapıyla ilgili projelerimizi yapıyoruz. Açtığımız şehir konağı da sosyal hayata dair önemli kazanım oldu. Yeni hizmetler yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem de, “Hizmete aç bir ilçemiz var. Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle geçmiş yıllarda olduğu gibi çok elzem işlerimizi bitireceğiz inşallah. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Belediye ziyareti sonrası ilçe esnafını da ziyaret eden Başkan Altay, Kovid-19 salgınına karşı tedbirlere riayet edilmesi çağrısında bulundu.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, yol ve sokak görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Altay ilçede devam eden inşaat çalışmalarını da inceledi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.