Hüyük Çileği Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alarak marka oldu!

Hüyük Çileği Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alarak marka oldu!

Konya'nın Hüyük ilçesinde yetiştirilen 'Hüyük Çileği' Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alarak marka oldu

Konya'nın Hüyük ilçesinde yetiştirilen Hüyük Çileği Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alarak marka oldu.

Resim

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Başkanı Uğur İbrahim Altay, "HÜYÜK ÇİLEĞİ Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alarak marka oldu. Bölgesel kalkınma ve gelişmeye örnek olan Hüyük ilçemize ve tüm üreticilerimize hayırlı olsun. Tarımsal destek programlarımız ile çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Resim

Çilek sezonunu açan Hüyüklüler haberi büyük sevinçle karşıladı. Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Hüyük Çileği'nin Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alarak marka olmasının tüm üreticilere ve ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum