Hüsnü Çoban gidiyor İsmail Balaban geliyor! Arka Sokaklar'a taze kan

Hüsnü Çoban gidiyor İsmail Balaban geliyor! Arka Sokaklar'a taze kan

Kanal D Arka Sokaklar dizisine Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın oyuncu olarak katılacağı ddiası medya kulislerini heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı'nın bu transfere sıcak baktığı konuşuluyor.

İddialara göre, televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni sezonda Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'ı transfer etmek istiyor.

15 sezon boyunca izleyicisini ekran başına kilitleyen başarılı dizide sezon finalinden önce yaşana yaprak dökümüyle beraber kritik isimler diziden ayrıldı.

Dizinin en renkli karakterlerinden 'Hüsnü Çoban' komiseri canlandıran Özgür Ozan'ın bir Netflix projesi için teklif almasıyla dizinin kemik kadrosunda oluşan boşluk için yeni isimler düşünülüyordu.

Dizide adeta bir aile yok oldu, Hüsnü Çoban karakterinin çocukları da yeni sezonda yer almayacaklarını duyurdular.

Yüsra Geyik ve Tekin Çoban'ın ayrılığının kesinleşmesi ve son günlerde çıkan Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'dan ayrılıyor haberleri dizinin yapımcısını da harekete geçirdi. Dizinin oyuncu kadrosunda yaşanan ayrılıkların izleyiciyi üzmesiyle beraber yapımcıların, diziyi yeni sezonda ünlü isimlerle sürdürme kararı olduğu konuşuluyor.

Survivor 2021'e damgasını vuran Yağlı Güreşçi İsmail Balaban'a teklif götürmeye hazırlanıldığı öğrenildi.

Kulislerden sızan bilgilere göre, Acun Ilıcalı'nın da bu transfere olumlu baktığı konuşuluyor.

Ocak ayında Dominik Cumhuriyeti’nde başlayan ve yaklaşık altı ay süren mücadele sonunda şampiyonluk koltuğuna oturan isim İsmail Balaban oldu. Acun Ilıcalı, SMS oylaması sonucu bu sezonun şampiyonunun İsmail olduğunu açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.