Hünkar Çayırı Güreşleri’nde şampiyon Başpehlivan Ali Gürbüz!

Hünkar Çayırı Güreşleri’nde şampiyon Başpehlivan Ali Gürbüz!

Kocaeli’de bu yıl 27.'si gerçekleştirilen Hünkar Çayırı Güreşleri müsabakaları, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. 44’ü başpehlivan olmak üzere toplam bin 150 güreşçinin mücadele ettiği er meydanının şampiyonu Başpehlivan Ali Gürbüz oldu

Kocaeli'de Gebze Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 27.’si yapılan Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

BİN 150 GÜREŞÇİ TER DÖKTÜ

Türkiye’nin dört bir yanından gelen 44’ü başpehlivan olmak üzere toplam bin 150 güreşçi, er meydanında ter döktü. Tarihi Kırkpınar Güreşleri öncesinde yapılan son müsabakalar, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Başpehlivanların kıyasıya mücadeleleri ise izleyenlere adeta güreş resitali yaşattı.

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ ŞAMPİYON

Güreşlerin final mücadelesinde rakiplerini bir bir yenen Ali Gürbüz ile Fatih Atlı karşı karşıya geldi. Mücadelenin sonunda ise Başpehlivan Ali Gürbüz, rakibini yenerek şampiyonluğa ulaştı. Müsabakalarda dereceye giren güreşçilere madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından verildi.

r.jpgrr.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.