HSK Genel Kurulu 4 Üye Belirledi

HSK Genel Kurulu 4 Üye Belirledi

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun kararıyla Yargıtay'a 4 yeni üye belirlendi. İşte seçilen isimler

Türkiye'de yargı organlarının güncellenmesi adına önemli bir adım atıldı. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulu'nun kararıyla Yargıtay'a 4 yeni üye seçildi. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan HSK Genel Kurulu kararına göre, Yargıtay üyeliğine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili İhsan Kamil Akçadırcı, Ankara Cumhuriyet Savcısı Hasan Yılmaz, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar ve Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça getirildi.

Yargıtay'a atanacak olan bu yeni üyeler, kariyerlerinde edindikleri deneyim ve bilgi birikimleriyle dikkat çekiyor. İhsan Kamil Akçadırcı, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili olarak görev yaparken, Hasan Yılmaz ve Ahmet Akça ise Ankara Cumhuriyet Savcısı ve Ankara Cumhuriyet Başsavcısı olarak görevlerini sürdürmekteydi. İsmail Uçar ise İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütüyordu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.