Hocahasan Mahallesi'nde kurşun yağmuru! 1 ölü 1 ağır yaralı

Hocahasan Mahallesi'nde kurşun yağmuru! 1 ölü 1 ağır yaralı

Bursa'nın Hocahasan Mahallesinde silahlı şahıs, sokak ortasında kurşun yağdırdı. Yabancı uyruklu 2 kişi isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığıldı. Feci olayda bir kişi öldü bir kişi ağır yaralandı

Bursa'nın Hocahasan Mahallesinde bir şahıs, sokakta karşılaştığı 2 kişiye kurşun yağdırdı. Yabancı uyruklu yaralılardan biri kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, bir kadın da ağır yaralandı.

Saldırı, akşam saatlerinde Bursa'nın Hocahasan Mahallesi Bahçe Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi sokak ortasında karşılaştığı yabancı uyruklu biri kadın 2 kişiye kurşun yağdırdı. Kadın ile erkek kanlar içinde yere yığıldı, saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan adam çevredekilerin yardımıyla otomobile bindirilerek özel bir hastaneye götürülürken, kadın ise çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. İsmi öğrenilemeyen şahıs hastanede hayatını kaybetti. Kadının hayati tehlikesi sürüyor.

Olay yeri inceleme ekipleri olay yerine incelemelerde bulunurken, polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

s.jpg

ssss.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.