Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu’nda gerçekleştirilen KANpanya'ya yoğun ilgi

Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu’nda gerçekleştirilen KANpanya'ya yoğun ilgi

Konya Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu’nda bugün gerçekleştirilen KANpanyaya öğrenci velileri ve çevre halkı tarafından mevsimin ilk kar neşesi ve umudu ile yoğun bir katılım sağlandı

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı işbirliği ile okullarda başlatılan ‘Okulumda KANpanya Var’ kampanyası kapsamında bugün Selçuklu Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2021-01-18-at-23-20-33.jpeg

KANpanyaya öğrenci velileri ve çevre halkı tarafından mevsimin ilk kar neşesi ve umudu ile yoğun bir katılımla kan bağışında bulunuldu.

kampaaaa.jpg

Yetkililer, "‘Yardımseven olmak kanımızda var!’ sloganı ile KANpanyanın, bu gün bir başkasına ihtiyaç olan hayat iksiri kan, yarın bizim ve yakınlarımızın da imdadına yetişir. Bu amaçla kurulmuş, Kızılay Kan Merkezi. Kurumun gönüllü üyesi olarak kaydımızın rehberde olması gerekir.

whatsapp-image-2021-01-18-at-23-20-33-2.jpeg

Kurumsal olarak halkı bilinçlendirme adına kampanyalar düzenlenmeli, ‘Kızılay Kan Merkezine’ destek olunmalı. Geleneksel hale getirilmeli, kampanyalarla yıllara göre gönüllü sayısı artırılmalı.

kammm.jpg

Bu kazanım davranışa dönüşmeli. Bir ‘Alo’ kadar bize yakın olunmalı. Kaynak olunmalı, umut olunmalı" çağrısında bulundular.

kampaaaaa.jpg

KANpanyaya destek olan tüm gönüllü kan bağışçılarına teşekkürlerini ileterek sağlıklı ve başarılı bir hayat temennisinde bulunuldu.

whatsapp-image-2021-01-18-at-23-20-33-1.jpeg

kampa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.