Hırsızlık çetesi çökertildi! Konya'da da çalmışlar

Hırsızlık çetesi çökertildi! Konya'da da çalmışlar

Mersin, Adana ve Konya illerinde çok sayıda ev ve iş yerinden enerji nakil kablosu hırsızlığı yapan 8 kişilik organize hırsızlık şebekesi düzenlenen eş zamanlı operasyonla Adana'da yakalandı

Konya, Mersin ve Adana'da çok sayıda ev ve işyeri le enerji nakil kablosu hırsızlığı yapan çete Mersin İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT timleri tarafından Adana'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri, Mersin, Adana ve Konya illerinde çok sayıda ev ve işyeri le enerji nakil kablosu hırsızlığı yapan şebekeye yönelik çalışma başlattı. Yapılan geniş çaplı araştırmada 8 kişilik şebekeyi belirleyen ekipler, şüphelilerin adreslerini de tek tek tespit etti.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şahısların Adana'daki adreslerine eş zamanlı operasyon yapan ekipler, 8 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların adreslerinde yapılan aramada, 3 tabanca, 1 av tüfeği, 2 pala ve hırsızlık olayında kullanılan çok sayıda alet ile çalıntı malzemeler ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar, jandarma merkezine götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.