Hindistan'da köprü çöktü

Hindistan'da köprü çöktü

Nehre yuvarlanan araçlardaki 38 kişiden kurtulan olmadı - Şiddetli yağış ve akıntı nedeniyle sadece 9 kişinin cesedi bulunabildi

ANKARA (AA) - Hindistan'ın batısındaki Maharaştra eyaletinde iki gün önce bir köprünün çökmesi sonucu nehre düşen araçlardaki 38 kişiden kurtulan olmadığı bildirildi.

Eyalet yetkilisi Satish Bagal, "Press Trust of India" haber ajansına yaptığı açıklamada arama çalışmalarında şimdiye kadar sadece 9 kişinin cesedinin çıkarılabildiğini belirtti.

Bagal, bölgede etkili olan aşırı yağışlar ve nehirdeki güçlü akıntı nedeniyle arama çalışmalarının güçlükle yürütüldüğünü, nehre uçan araçların da bulunamadığını ifade etti.

Nehirdeki akıntı nedeniyle cesetlerden bazılarının köprünün çöktüğü yerden yaklaşık 100 kilometre uzakta bulunduğunu kaydeden Bagal, cesedi bulunanlar arasında üç kadın olduğunu söyledi.

Çalışmalara 150 arama uzmanı ve dalgıç katılıyor.

Çarşamba günü Goga kentini Mumbai'ye bağlayan yoldaki tek şeritli köprü, bölgede etkili olan şiddetli yağış nedeniyle çökmüş, üzerinden geçen iki otobüsle bir otomobil Savitri Nehri'ne uçmuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :