Hıdırellez Şenlikleri

Hıdırellez Şenlikleri

Meram Belediyesi bugün kutlanacak Hıdırellez şenlikleri münasebetiyle Dutlukırı Kültür Parkı'na gelen Konyalılar’a uçuş keyfi yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi de Kozağaç’ta sanatçı Orhan Hakalmaz’ın katılacağı bir şenlik düzenliyor

Konya’da ilk kez gerçekleştirilecek uçuş organizasyonunu ANKA Havacılık’la birlikte yapacak olan Meram Belediyesi, Konyalılar’a Dutlukırı Kültür Parkı'nda uçuş keyfi yaşatıyor.


Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, 6 Mayıs 2006 Cumartesi günü Dutlukırı Kültür Parkı’nda gerçekleştirecekleri Hıdırellez Etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Merkez Adese önündeki tanıtım toplantısında ANKA Havacılık İşletme Müdürü Yüzüak da hazır bulundu.


Hıdırellez şenliklerinde Konyalılar’ı uçurmak istediklerini belirten Başkan Tuzcuoğlu, “Uçma heyecanını yaşamak isteyen vatandaşlarımız için bu organizasyon önemli bir fırsattır. Konya’da sivil havacılığın gelişmesi açısından bu programın faydalı olacağına inanıyorum. Dutlukırı Kültür Parkı’nda microlight ismi verilen uçuş araçları için toprak zemine 350 metrelik pist yaptık. Ayrıca belediyemiz tarafından Dutlukırı Kültür Parkı’nda pilav ikramı da olacak. Tüm halkımızı Dutlukırı’na bekliyoruz” dedi.


Orhan Hakalmaz Kozağaç’ta


Büyükşehir Belediyesi de Orhan Hakalmaz’ın katılacağı bir şenlik düzenliyor. Saat 11.00’de  Kozağaç Parkı’nda yapılacak şenlikte misafirlere etli pilav ikram edilecek.


Memleket