Herşey çok güzel oldu!! Terör destekçileri bir bir kritik görevlere yerleştiriliyor

Herşey çok güzel oldu!! Terör destekçileri bir bir kritik görevlere yerleştiriliyor

ASKİ Genel Müdürlüğü’ne getirilen Kamuran Karaca, HDP'li Figen Yüksekdağ ile kameralar karşısına geçip çukur hendek teröristlerine destek açıklamasında bulunmuş, operasyonların durması için iş bırakma çağrısı yapmıştı.

Terör örgütüne desteğiyle gündeme gelen Karaca Adana ASKİ Genel Müdürü olarak atandı. Hakkında birçok iddia gündeme gelen Eski Eğitim-Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca seçimlerden sonra CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından Büyükşehir Belediyesine Bağlı BELDETAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilmişti. Şimdi ise ASKİ Genel Müdürlük makamına oturtuldu. 

Kamuran Karaca'nın CHP saflarından aday gösterilmesinin ardından aslında Karaca'nın Millet İttifakının gayrı resmi ortağı olan HDP tarafından CHP'ye önerildiği konuşulmuştu.

31 Mart seçimleri öncesinde CHP'li Zeydan Karalar'ın seçimleri kazanması durumunda ASKİ'yi HDP'li bir isme teslim edeceği konuşulmuş ancak bu iddia Karalar tarafından ısrarla kabul edilmemişti. Kamuran Karaca'nın ASKİ'ye Genel Müdür yapılması iddiaları doğruladı. 

CHP’nin HDP kontenjanından Yüreğir Belediye Başkanı adayı olan Karaca, Ankara’daki Genel Merkez binasında YPG’li yaralı teröristlerin tedavi edildiği EĞİTİM-SEN’in eski genel başkanı. Karaca, hendek olaylarında da sokağa çıkma yasağına karşı çıkarak, operasyonların durması için iş bırakma çağrısı yapmıştı.

Listelerinde 340 PKK’lı vardı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nden oluşan ittifak, belediye meclis listelerini Kandil’e emanet etmişti. İttifakın ortak aday çıkardığı yerlerde 340 PKK’lı belediye meclisi listelerine alındığı kamuoyuna yansımıştı. Seçimlerin ardından belediyelerde yapılan görevlendirmelerde de ittifak kendini gösterdi.

Teröristlere tedavi

Ankara’daki Genel Merkez binasında YPG’li yaralı teröristlerin tedavi edildiği EĞİTİM-SEN’in eski genel başkanı olan Karaca, terör bağlantısı nedeniyle o dönem ihraç edilen kamu çalışanlarının avukatı gibi hareket etmişti.

Demirtaş ve Yüksekdağ ile omuz omuza

Karaca o dönemde PKK terör örgütü ve yöneticisi olma suçlarından tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile ortak bir tutum sergilemiş, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’yu savaş alanına çeviren hendek olaylarında da sokağa çıkma yasağına karşı çıkarak, bu süreçte Selahattin Demirtaş ve HDP’li isimlerle görüşmüş, operasyonların durması için iş bırakma çağrısı yapmıştı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :