Herkesin merak ettiği soru... Abdullah Gül acaba kime oy verdi?

Herkesin merak ettiği soru... Abdullah Gül acaba kime oy verdi?

Seçimden sonra kurulacağı öne sürülen yeni parti iddialarının merkezindeki isim olan 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oyunu Beykoz'da kullandı. Eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Beykoz Şehit İsmail Kefal İlkokulu'na gelen Gül, çıkışta gazetecilere kısa bi

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Beykoz Şehit İsmail Kefal İlkokulu’nda kurulan 1145 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte oy kullanma işlemini tamamlayan Abdullah Gül, okul çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gül, “Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.” diye konuştu.

Vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini ifade eden 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Türk vatandaşı olarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Oyumuzu kullandık. Memleketimiz, ülkemiz için hayırlı olsun, inşallah.” dedi.

YENİ PARTİ İDDİASI

Abdullah Gül'ün ismi yerel seçinlerden sonra kurulacağı iddia edilen yeni parti tartışmalarının merkezinde yer alıyor.

Gül'ün, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan yeni bir parti kurmak için çalışmalar yaptığı Ankara kulislerinden uzun süredir konuşuluyor.

 

Etiketler :