''Herkes ev sahibi olacak''

''Herkes ev sahibi olacak''

Alagöz İnşaat tarafından gerçekleştirilen yeni konut hamleleri ile Konyalılara konfor ve kalite bir arada sunuluyor.

Alagöz İnşaat tarafından gerçekleştirilen yeni konut hamleleri ile Konyalılara konfor ve kalite bir arada sunuluyor. Alagöz İnşaat’ın son projesi Alagöz Tepe Konutları ‘Herkes ev sahibi olacak’ sloganı ile vatandaşların beğenisine sunuldu

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyerek Alagöz İnşaat’ın yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran Genel Müdür Emre Alagöz, Konya’da 30 yıldır faaliyet gösterdiklerini ve bugüne kadar 3 bin aileyi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hızlı büyüyen Konya’nın konut talebinin de arttığını kaydeden Alagöz, “Alagöz İnşaat olarak ana hedefimiz, sağlamlık ve kaliteden asla ödün vermeden halkımıza yaşanabilir, huzurlu mekanlar üretmektir. Bu itibarla uzun yıllar bitmeyen kooperatif inşaatlarından halkımızı kurtarmak amaçlı projeler üretiyoruz. Geliştirdiğimiz projelerle halkımızı sabit taksitlerle ev sahibi yapıyoruz. Şirket olarak sosyal sorumluluk bilinciyle de az kar marjı güderek insanımıza istihdam sağlamanın hazzını yaşıyoruz. 2007 yılında başladığımız 150 dairelik Şirinler Toplu Konutları ve 2008 yılında başladığımız 80 dairelik Alagöz Saray Konutları projelerinde satışları tamamladık. Ayrıca şehrin çeşitli bölgelerinde birçok şantiyede inşaatlarımız devam etmektedir” dedi.

SANCAK’TA YENİ BİR YAŞAM ALANI

2010 yılı içerisinde Alagöz Tepe Konutları’nı vatandaşların beğenisine sunacaklarını kaydeden Alagöz, bu projede 3 tip konut ürettiklerin söyledi. Alagöz, “100 m2 2+1 daireler, 125 m2 3+1 daireler ve 150 m2 3+1 dairelerde herkes kendine en uygun yaşam alanlarını bulacak. Şu an itibariyle 100 m2 2+1 ve 125 m2 3+1 dairelerimizin tamamı satılmış durumda. 150 m2’lik 3+1 dairelerimizi ise satışa sunmuş bulunuyoruz” bilgisini aktardı. Sancak Mahallesi’nde yüzde 75’i yeşil alan, sosyal yaşam alanları, çocuk oyun parkları ve otoparklardan oluşan projenin toplam 126 daireden oluştuğuna dikkat çeken Emre Alagöz, dairelerin 150 metrekare 3 oda ve 1 salon şeklinde projelendirildiğini aktardı.

KONUTLAR TSE BELGELİ
Alagöz, “Son çıkan deprem yönetmeliğine uygun olarak imal edilen dairelerimizde ısı yalıtımıyla konforlu bir yaşam sizleri bekliyor. Tamamı TSE belgeli 1. sınıf malzemelerden üretilen konutlarımızda alt ve üst mutfak dolapları, amerikan panel kapılar, oda zeminlerinde laminant parke, PVC doğrama ve ısıcamlı pencereler, mobil sistem kalorifer tesisatı, çelik kapı, ıslak zeminlerde komple fayans kullanılmıştır. Ailenizle birlikte huzurlu ve konforlu bir yaşam alanı sunan Alagöz Tepe Konutları’nda daire sahibi olmak çok kolay. 48 ay sabit taksitle, banka kredisiz, % 0 faiz oranıyla halkımız bu konfora sahip olabilir. Bu projemizde, 1. katları 55 bin TL., 2. katları 65 bin TL. ve 3. katları ise 60 bin TL.’den satışa sunduk. Ödeme planını da şu şekilde oluşturduk. 25 bin TL. peşinat ve 48 ay boyunca aylık 625 TL. sabit taksitle herkesi ev sahibi yapıyoruz.”diye konuştu. Ferit Hepokur- Memleket