Herkes derin nefes aldı: Kayıp çocuk sağ bulundu

Herkes derin nefes aldı: Kayıp çocuk sağ bulundu

Kayseri'nin Talas ilçesinde ablasını ziyarete gittikten sonra kaybolan 14 yaşındaki M.A.K., AFAD ve polis ekiplerinin ortak çalışmasıyla dağlık arazide sağ olarak bulundu. Genç çocuk ailesine teslim edildi.

Kayseri’nin Talas ilçesine bağlı Başakpınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 14 yaşındaki M.A.K., ablasını ziyaret ettikten sonra ortadan kayboldu. Ailesi çocuklarından uzun süre haber alamayınca durumu yetkililere bildirdi.

AFAD ve polis ekipleri seferber oldu

İhbar üzerine Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte AFAD’a bağlı 12 personel ve 2 kurtarma aracı bölgeye sevk edildi. Arama çalışmaları hem karadan hem de dron destekli havadan yapıldı.

OSB arazisinde sağ salim bulundu

Yoğun çalışmaların ardından çocuk, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arazisinde sağlıklı bir şekilde bulundu. Herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı öğrenilen M.A.K., ekipler tarafından ailesine teslim edildi.

Ekiplerin koordineli çalışması dikkat çekti

AFAD ve polis ekiplerinin koordineli ve hızlı müdahalesi sayesinde kayıp çocuk kısa sürede bulunarak olası bir tehlikenin önüne geçilmiş oldu. Aile ise evlatlarına sağ salim kavuşmanın sevincini yaşadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.