Hepsiburada.com, Gaziantepli girişimcilerle buluşacak

Hepsiburada.com, Gaziantepli girişimcilerle buluşacak

İSTANBUL (AA) - İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu'ya destek veren hepsiburada.com, Gaziantep'te yapılacak konferansta şehrin iş insanlarıyla bir...

İSTANBUL (AA) - İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu'ya destek veren hepsiburada.com, Gaziantep'te yapılacak konferansta şehrin iş insanlarıyla bir araya gelecek.

Şirket açıklamasına göre, hepsiburada.com, 18 Şubat'ta gerçekleştirilecek İPZ Anadolu konferansı kapsamında Gaziantepli KOBİ, esnaf ve girişimcilerle bir araya gelecek. Hepsiburada.com Pazaryeri Satış Geliştirme Müdürü Mehmet Ekerbiçer, Gaziantep Divan Hotel'de "Trendler, inovasyon ve teknolojiyle Gaziantep yarına hazırlanıyor" temasıyla yapılacak konferansta e-ticaret sektörünün sunduğu yeni iş fırsatlarını paylaşacak.

Ekerbiçer, e-ticaret sektörü hakkında güncel bilgiler verirken, katılımcıları dünyada ve Türkiye'de yükselen yeni nesil iş alanına dahil olmaya davet edecek. KOBİ'lerin, esnafın ve büyük-küçük tüm şirketlerin e-ticaret sektörüne girmesine yardımcı olan hepsiburada.com'un Pazaryeri platformu hakkında bilgiler verecek olan Ekerbiçer, e-ticaret ile iş hacmini büyütmenin püf noktalarını anlatacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :