HepBirr grubu iftarda buluştu

HepBirr grubu iftarda buluştu

Birçok iş grubundan oluşan ve ayda bir gün buluşan HepBirr grubu, bu ay iftarda Bizim Ora Düğün ve Toplantı salonunda bir araya geldi. Programın onur konuğu Özel Enderun Eğitim ve Kültür Vakfı öğrencileri oldu.

 

Farklı meslek gruplarından ve yaklaşık 30 kişiden oluşan HepBirr grubu bu ayki buluşmasını Bizim Ora Düğün ve Toplantı Salonunda iftar programı ile gerçekleştirdi. Programa Vali Muammer Erol, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun yanı sıra Yargıtay ve Cumhuriyet Savcıları, Avukatlar, Eğitim ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Programın onur konuğu ise Özel Enderun Eğitim ve Kültür Vakfı öğrencileri oldu. HepBirr Grup Başkanı Halis Büyükçiçek, güzel bir birliktelik oluşturduklarını ifade ederek, “Bu birliktelik çok güzel dostluklara vesile oldu. Makam ve mevki gözetmeden hepimiz biriz. Bu birliktelik samimiyetle hep devam edecektir” diye konuştu.

hepbirr-grubu-iftarda-bulustu-(1).jpg

Konya Valisi Muammer Erol ise herhangi bir çıkar ve menfaat gözetmeksizin bir araya gelen ekibi kutlayarak, “Allah rızası için bir araya gelerek güzel dostluklar edinmek herkese nasip olmaz. Sizler bu çizgide samimiyeti ve dostluğu yakalamışınız. Bu birlikteliğiniz örnek olsun” ifadelerini kullandı. İftar programının ardından hoş bir sohbet gerçekleştirildi.  

hepbirr-grubu-iftarda-bulustu-(2).jpg

hepbirr-grubu-iftarda-bulustu-(3).jpg

hepbirr-grubu-iftarda-bulustu-(4).jpg

hepbirr-grubu-iftarda-bulustu-(5).jpg

hepbirr-grubu-iftarda-bulustu-(6).jpg

hepbirr-grubu-iftarda-bulustu-(7).jpg

hepbirr-grubu-iftarda-bulustu-(8).jpg