Hentbol: Erkekler EHF Kupası

Hentbol: Erkekler EHF Kupası

- Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Antrenörü Aydınlı:"Tura yakın olan taraf biziz"


ANKARA (AA) - Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Antrenörü Aydın Aydınlı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 1. tur ilk maçında Hırvatistan temsilcisi GRK Varazdin 1930'u eleyerek üst tura yükselmek istediklerini söyledi.

Aydınlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Erkekler EHF Kupası 1. turunda karşılaşacakları GRK Varazdin 1930 maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Sezon başı nedeniyle takımın yeterince hazır olmadığını dile getiren Aydınlı, şöyle konuştu:

"Tam olarak hazır değiliz ancak takımıma güveniyorum. Hırvatistan temsilcisi genç bir takım. Bizim avantajımız daha tecrübeli olmamız ve iki takımın anlaşması sonucunda maçların Türkiye'de yapılacak olması. Genç takımların avantajları ve dezavantajları vardır. Bu tür takımlar her zaman istikrar sağlayamaz. Biz bu avantajları iyi değerlendirerek turu geçmek istiyoruz. Tura yakın olan taraf biziz. Takımda iki oyuncumun hafif sakatlıkları var ancak bu oyuncular maça yetişebilecek."

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, GRK Varazdin 1930 ile 3 Eylül Cumartesi ve 4 Eylül Pazar günü Ankara'daki THF Spor Salonu'nda karşılaşacak. Saat 17.00'deki iki karşılaşmayı da Ukraynalı Anatoliy Novikov-Ruslan Perepilitsy hakem ikilisi yönetecek.

Turu geçen takım 2. turda Rusya'nın Saint Petersburg takımıyla eşleşecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :