HDPKK'lı eski milletvekili Semra Güzel, PKK'lı göçmen kaçakçısıyla birlikte sahte pasaportla yakalandı

HDPKK'lı eski milletvekili Semra Güzel, PKK'lı göçmen kaçakçısıyla birlikte sahte pasaportla yakalandı

İçişleri Bakanlığı, silahlı terör örgütüne üye olma suçlarından aranan HDP 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in sahte pasaport ve göçmen kaçakçısı ve örgüt propagandası yapan kişi ile Edirne'ye giderken yakalandığını duyurdu

İçişleri Bakanlığı, Ankara Sulh Ceza Hakimliğince silahlı terör örgütüne üye olma suçlarından aranan HDP 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in Edirne istikametine giderken yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı ile yapılan ortak çalışmada; Ankara Sulh Ceza Hakimliğince silahlı terör örgütüne üye olma suçlarından aranma kaydı bulunan HDP 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, Mehtap Şahan adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı ile 59 D 606 plakalı araç ile Edirne istikametine giderken yakalandı. Güzel ile birlikte göçmen kaçakçılığı, resmi belgede sahtecilik, konut dokunulmazlığı ihlallerinden suç kaydı bulunan A.G. ve terör örgütünün propagandasını yapmak suçundan kaydı bulunan F.D. simli şahıslar da gözaltına alındı" denildi.

BAKAN SOYLU: HDPKK'LI SEMRA GÜZEL ENSELENDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDPKK'lı Semra Güzel'in, sahte pasaport ve A.G. isimli göçmen kaçakçısı ve örgüt propagandası yapan kişi ile Edirne'ye giderken yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Kılıçdaroğlu, Sana üzücü bir haberimiz var. HDPKK'lı Semra Güzel enselendi. Güzel, sahte pasaport ve A.G. isimli göçmen kaçakçısı ve örgüt propagandası yapan kişi ile Edirne'ye giderken MİT ve İstanbul Emniyeti'nin başarılı operasyonu ile yakalandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.