Hayrabolulu öğrencilerden asker ve polise moral mektubu

Hayrabolulu öğrencilerden asker ve polise moral mektubu

Hayrabolu'da öğrenciler, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla 250 mektup yazdı

TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu ilçesinde öğrenciler, Güneydoğu'da terörle mücadele görevi yapan güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla 250 mektup yazdı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Güneydoğu Anadolu'da devam eden terör operasyonlarına katılan asker ve polisler için destek kampanyası başlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede ile duygu ve düşüncelerini anlatan mektuplar yazan öğrenciler, Garnizon Komutanı Piyade Kıdemli Atilla Özvar’ı ziyaret ederek, mektupları teslim etti.

Besim Dede, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanyayı terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Kahraman polis ve askerlerin, vatan için mücadele verdiğini ve her zaman yanında olduklarını vurgulayan Dede, vatanı için canını veren, halkın güvenliğini sağlayan polis ve askere moral sağlamak amacıyla öğrencilerin mektup yazdığını belirtti.

Dede, "Öğrencilerimiz, bu şekilde güvenlik güçlerimize olan desteğimizi ortaya koymak istedi. Bunu yapmaları, gönül köprüsü oluşturmaları çok önemli. Öğrencilerimize de çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :