"Hayaller Gerçekleşiyor" projesi

"Hayaller Gerçekleşiyor" projesi

Proje kapsamında Kocasinan ilçesindeki 5 ailenin çocuk hayali gerçekleşti

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Kaymakamlığı'nın iki yıl önce çocuk sahibi olamayan ailelere yönelik başlattığı "Hayaller Gerçekleşiyor" projesi kapsamında 5 aile hayallerine kavuştu.

Kaymakamı Ali Candan, yaptığı yazılı açıklamada, projelerinin ikinci yılına girdiğini ve 3 ailenin tedavisinin devam ettiğini belirterek, 9 ailenin de tamamlandığını ifade etti.

Tedavisi tamamlanan 5 çiftten olumlu sonuç aldıklarını ifade eden Candan, şunları kaydetti:

"Şu an iki ailemiz çocuklarını kucaklarına aldılar. Olumlu sonuç alınan 3 çiftimizin de yakın zamanda çocuk hasreti bitecek. Burada biz de ailelerimizin hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kocasinan İlçesinde yaşayan maddi durumu olmadığı için tedavilerini yaptıramayan ailelerimizin Kaymakamlığa başvurmalarını istiyoruz. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra şartlarımızı taşıyan ailelerimiz Erciyes Üniversitesinde tüp bebek dahil tüm masrafları Kaymakamlığımızca karşılanarak tedavi ettirilmektedir. Burada Erciyes Üniversitesi Tüp Bebek Merkezinde görev yapan başta Yrd. Doç. Dr. Semih Zeki Uludağ olmak üzere tüm ekibine de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler