HAVELSAN çalışanlarının MBA diploması töreni

HAVELSAN çalışanlarının MBA diploması töreni

HAVELSAN ve Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen İş Yönetimi Mastırı programı öğrencileri mezun oldu

ANKARA - HAVELSAN ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) iş birliğiyle düzenlenen İş Yönetimi Mastırı (MBA) programından mezun olan öğrencilere diplomaları törenle verildi.

HAVELSAN merkez binasında düzenlenen MBA programı diploma töreninine, BAU Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın ve HAVELSAN Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay katıldı.

Törende konuşan Yalçın, hızla yaşanan değişimlere ayak uydurmak için yeni ve özgün eğitim programların zorunlu hale geldiğini söyledi.

Eğitimde ve teknolojide tecrübe sahibi iki kurumun bir araya geldiğini ifade eden Yalçın, "Faaliyet gösterdiği alanda ülkemizin yüz akı HAVELSAN gibi sektöründe öncü bir kuruluşla eğitimde iş birliği yapmanın, üniversitemiz için bir ayrıcalık olduğunun farkındayız ve bu iş birliğinin sürdürülebilirlik temelinde devam etmesini arzu etmekteyiz. Bu nedenle gerçekleştirdiğimiz bu eğitim iş birliğinden mutluluk duyuyor ve mezunlarımızı kutluyorum." dedi.

Atalay da konuşmasında, kurum olarak yazılım ağırlıklı işler yaptıklarını bu nedenle çalışanlarının en büyük kıymetleri olduğunu belirterek, "Şirket olarak dünya çapında iş yapma iddiasında yola çıktık. Dünya pazarlarında yer bulmaya çalışıyoruz. Alanındaki birinci ligdeki firmalar rakiplerimiz. Dünya devleriyle yaraşabilir seviyesine çıkmak için bin 400 civarındaki çalışanlarımızın niteliklerini geliştirebilmek için eğitim şart. Teknolojiyi devamlı kovalamamız lazım. Bahçeşehir Üniversitesine böyle bir programda yer aldıkları için çok teşekkür ediyorum. Bu tür eğitimlere devam etmeyi istiyoruz." diye konuştu.

Programı birincilikle tamamlayan HAVELSAN Proje Müdürü Mustafa Çağrı Bozbey'e BAU tarafından doktora bursu hediye edildi.

İki kurum arasında 2015'te imzalanan protokol doğrultusunda 2 yıllık eğitim sonucu başarlı olan 84 HAVELSAN çalışanı diplomalarını törenle aldı.






AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :