Hava Sıcaklıkları Yükseliyor: Konya 26 dereceyi görecek

Hava Sıcaklıkları Yükseliyor: Konya 26 dereceyi görecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde yağışsız bir günün ardından, sıcaklıkların artacağını ve hafta sonunda güneşli günlerin beklenildiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülke genelinde bugün yağış beklenmiyor. Hava durumuyla ilgili yapılan tahminlere göre, rüzgarın güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bildirilirken, Marmara bölgesinde güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) rüzgarlar görülebileceği belirtildi.

Hava sıcaklıklarının ise kuzey, iç ve batı kesimlerde artması bekleniyor ve mevsim normallerinin üzerine çıkması öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise sıcaklık değerlerinin mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Konya hafta sonu 24 derece

Hafta sonu için güzel haberler var. Günün en yüksek sıcaklık değerleri şu şekilde tahmin ediliyor: Konya'da 24 derece, Ankara ve Samsun'da 26 derece, İstanbul'da 25 derece, İzmir'de 29 derece, Antalya'da 27 derece, Adana'da 31 derece, Diyarbakır'da 27 derece ve Erzurum'da 19 derece civarına yükselecek.

Hafta içi 26 dereceye çıkacak

Önümüzdeki hafta için de güzel bir haber var. Çarşamba günü Konya'da hava sıcaklığının 26 dereceye ulaşması bekleniyor. Böylece sıcak ve güneşli günlerin keyfini çıkarmak için harika bir fırsat olacak.

carsamba.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.