Hatay’dan 260'ncı saatte mucize haberi! 10 yaşındaki Osman umut oldu

Hatay'da 10 yaşındaki Osman adlı çocuk depremin 260'ıncı saatinde enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Osman'ın mucize kurtuluşu enkaz altındaki canlara ulaşmak için umutları yeşertti. Ekipler enkazda başka insan olma ihtimali ile sessiz dinleme yaptı

Neslihan Kılıç'ın Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi'nin enkazından 258 saat sonra sağ olarak çıkarılmasının ardından bir mucize haberi de Hatay'dan geldi. 10 yaşındaki Osman 260. saatte Buket Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarıldı.

Hatay'da 10 yaşındaki Osman adlı erkek çocuğu depremin 260'ıncı saatinde enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Buket Apartmanı enkazında depremin ardından 260 saat yaşama tutunan 10 yaşındaki Osman enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

Kurtarma ekibi, 'Sesini duymak herkesi yeniden canlandırdı. Ses değerlendirdik ancak bilinç alamadık. Bilinçli bir ses değil daha çok sayıklama tarzında bir ses alındı. Bizim için umut kaynağı oldu" dedi.

Osman'ın depremin 12. gününde mucize kurtuluşu uzun uğraşlar veren arama kurtarma ekipleri ve yakınlarına sevinç gözyaşları döktü.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Osman sağlık ekiplerine teslim edildi.

Enkaz altında hayatta olan başka insanların olma ihtimaline karşılık sessiz dinleme yapıldı.

Resim

Bölgeye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu incelemelerde bulunarak, bölgede çalışan ekiplerden bilgi aldı.

Resim

aw830615-01.jpg

aw830615-02.jpgaw830615-03.jpg

Resim

Bakan Süleyman Soylu, Hatay Antakya'da, devam eden arama kurtarma çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.