Hatay'da uyuşturucu operasyonu

Hatay'da uyuşturucu operasyonu

Antakya, Reyhanlı ve Yayladağı ilçelerinde 24 ayrı ev ve iş yerine düzenlenen operasyonda, esrar, eroin, Hint keneviri, uyuşturucu hap ve sahte para ele geçirildi- Gözaltına alınan 27 zanlıdan, 20'si tutuklandı

HATAY (AA) - Hatay'ın Antakya, Yayladağı ve Reyhanlı ilçelerinde 24 ayrı ev ve iş yerine düzenlenen operasyonda, esrar, eroin, Hint keneviri, uyuşturucu hap ve sahte para ele geçirildi, gözaltına alınan 27 kişiden, 20'si tutuklandı.

Valiliğin internet sitesinde yer alan açıklamada, polis tarafından uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, 20-25 Mart tarihlerinde Antakya, Reyhanlı ve Yayladağı ilçelerinde 24 ayrı ev ve iş yerine operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda, 2 kilo 132 gram esrar, bin 340 uyuşturucu hap, 91,64 gram eroin, 160 gram metamfetamin, 26 kök Hint keneviri, 13 uyuşturucu hapla, bir ruhsatsız tabanca ve 120 adet sahte 100 lira ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 27 kişiden 3'ünün ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı, 4'ünün adli kontrol şartıyla salıverildiği, 20 kişinin de "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" ve "Piyasaya sahte para sürmek" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :