Hatay'da hayata dönüş! Konya ekipleri depremden 89 saat sonra böyle kurtardı

Konya Büyükşehir ekipleri Hatay'da depremden 89 saat sonra enkaz altından bir kişiyi daha sağ çıkardı. O anlar kameraya böyle yansıdı

Konya Büyükşehir ekipleri deprem bölgesi Hatay'da enkaz altında kalanların imdadına yetişmeye devam ediyor. Hatay'da depremde yıkılan binanın enkazında kalan bir kişi 89 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.

Konya'dan giden ekipler Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde ağır hasar gören Hatay'da enkaz altında kalanları kurtarmak için günlerdir yoğun bir mesai harcıyor.

Hatay'da depremde yıkılan binanın enkazında kalan bir kişi 89 saat sonra kurtarıldı. Hatay'da deprem sonrası Konya Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ekiplerinin Cebrail Mahallesi Cengiz Han Caddesi No 16’da bulunan bina enkazındaki çalışmalarında 45 yaşlarındaki İbrahim isimli bir kişiye canlı ulaşıldı.

Saatler süren çalışmaların ardından ulaşılarak sedyeye alınan depremzede, dualarla enkazdan çıkartıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ekipleri enkazlardan şu ana kadar 157 kişiyi enkazdan canlı çıkardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.