Hatay’da hasarlı binaya giren 3 kişi enkaz altında kaldı! Arama kurtarma çalışması başlatıldı

Hatay'da yaşanan 6.4 büyüklüğündeki depremde Gazi Mahallesi'nde yıkılan bir binada arama kurtarma çalışması başlatıldı. Hasar gören binadan eşyalarını almaya çalışan 3 kişinin enkaz altında olduğu öğrenildi

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden en ağır hasarı gören illerden Hatay'da bu akşam en büyüğü 6,4 olmak üzere çok sayıda deprem meydana geldi. Resmi kurumların hasarlı evlere girmeyin uyarılarına rağmen evlerindeki eşyalarını almak için binalara giren bazı vatandaşlar enkaz altında kaldı.

Hatay'da son depremde çok sayıda hasarlı bina yıkılırken, edinilen bilgilere göre yıkılan evin enkazı altında kalan Vahit Başman hayatını kaybetti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6.4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremlerin ardından, "Hatay'daki iki deprem) 3 vatandaşımız hayatını kaybetti, 213 kişi hastaneye sevk edildi" açıklamasında bulundu.

Hatay'da yaşanan 6.4 büyüklüğündeki depremde Gazi Mahallesi'nde yıkılan bir binada arama kurtarma çalışması başlatıldı. Hasar gören binadan eşyalarını almaya çalışan 3 kişinin enkaz altında olduğu düşünülüyor.

Hatay'da meydana gelen 6.4'lük depremde Gazi Mahallesi Şehit Murat Nuraydın Caddesi'nde bir apartman yıkıldı. İddiaya göre hasar gören binadan eşyalarını almaya çalışan 3 kişi enkaz altında kaldı. Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri vakit kaybetmeden enkazda çalışmaya başladı. Ekiplerin enkazdaki çalışmaları sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.