Hatalarımızı kabul ediyoruz

Hatalarımızı kabul ediyoruz

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Ereğli Spor’da yönetim sezon başında hatalar yaptıklarını kabul ettiklerini söyledi.

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Ereğli Spor’da yönetim, sezon başında kadro yapılanmsı ve teknikl ekip seçiminde hatalar yaptıklarını kabul ettiklerini söyledi.

7. Grup’ta geride kalan 8 haftada adlığı 1 galibiyet, 2 beraberlikle 5 puan toplayabilen Ereğlispor’da kulüp başkanı Bilgin Kamış yaptığı açıklamada geride kalan süreçte pes etmeden mücadele edeceklerini söyledi. 

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Kamış açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sezon öncesi yapılan teknik heyet ve kadro yapılanmasında yapılan hataları kabul ediyoruz. Biz bu kadroyu sezona başladığımız teknik heyet raporları ve teknik heyetin istekleri üzerine oluşturduk. Biz de insanız hata yaparız en büyük hatamız ise sözde Ereğlisporlu arkadaşlara güvenmek oldu. Biz rakiplerimizden çok Ereğlsporlu gibi görünüp Kendi menfaatleri için uğraşan ve kulübümüzü yıpratmaya çalışan kişilerle mücadele ettik. nEyseki bunları geride bırakarak hatalarımızdan ders çıkardık ve çıkarmaya devam ediyoruz. Son 2-3 haftada toparlanan takımımız bugün bu yerde ise sezon öncesi yapılan yanlışların hem şahsıma ve hem kulübüme olan cezasını çekmekteyiz. Son haftalarda umut veren ve ışık saçan gençlerimizle küllerimizden yeniden doğacağız. Ereğlili hemşerilerimiz, taraftarlarımız ve Ereğlispor sevdalılarına buradan bir mesajım var. Bizi bizleri yalnız bırakmayınız, bu desteği görür hissedersek sonuna kadar pes etmeden mücadele edeceğimize ekibim ve kendi adıma söz veriyorum. Buradan siyasilere iş adamlarına oda başkanlarına ve Ereğlimizin ileri gelen büyüklerine sesleniyorum. Ereğlimizin köklü kulübü Ereğli spora maddi ve manevi destek olmalarını rica ediyorum” dedi.

KOÇAK: GÜVENİMİZ TAM

Ereğlispor Genel Kaptanı Osman Koçak ise, “Ligin ikinci yarısında kendi Sahamızda oynayacağımız Konya takımlarına karşı büyük avantaj sahibiyiz ve teknik heyetimizin raporları doğrultusunda gerekli takviyeleri yapacağımıza ve yanılmayacağımıza emin olabilirsiniz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır ve Allah’ın izniyle birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklardır. Çocukluğumuzun aşkı Ereğli spora çocukluğumdan beri hem futbolcu, hem altyapı hocası hem yönetim kurulunda bir çok görev yaptım ve yapmaktan gurur duyuyorum. Sözde Ereğlisporlular yokken biz vardık  ve Allah’ın izniyle de var olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :