Hastanenin temizlik araç gereçleri haczedildi

Hastanenin temizlik araç gereçleri haczedildi

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temizlik ihalesini kazanan şirketin ortakları arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle temizlik hizmetlerinde kullanılan araç ve gereçler haczedildi- Başhekim Uzman Dr. Faruk Günak: - "Hastane yönetimi ve Kamu Has

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temizlik ihalesini kazanan şirketin ortakları arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle temizlik hizmetlerinde kullanılan araç ve gereçler haczedildi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesince bir süre önce açılan temizlik ihalesini ortaklaşa giren iki şirket kazandı. Yöneticiler arasında yaşanan anlaşmazlık alacak verecek nedeniyle mahkemeye taşındı.

Malzemelerin tespiti için görevlendirilen icra memuru hastaneye giderek temizlik araç ve gereçlerini toplatarak sayımını yaptı ve tutanak altına aldı. Daha sonra temizlik araçları, bir tıra yüklenerek götürüldü.

Hastane Başhekimi Uzman Dr. Faruk Günak, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan sıkıntının hastaneyle bir ilgisinin bulunmadığını belirtti.

İhalenin 2017 yılında ortak girişimcilik tarafından kazanıldığını ifade eden Günak, daha sonra firmalar arasında alacak verecek meselesi yüzünden sorun yaşandığını ifade etti.

Yargı kararı sonucunda icranın gerçekleştiğini kaydeden Günak, şöyle konuştu:

"Bizim hastanemizin ikinci, üçüncü şahıslara herhangi bir borcu yoktur. Bize de gelen herhangi bir haciz kararı yoktur. Ortak girişim iki firma arasındaki alacak verecek meselesinin gündeme gelmesinin sonucudur. Tabii bu yaşananlarla ilgili biz hastane yönetimi ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği olarak hizmetlerin aksamaması için gereken çalışmaları yapıyoruz. Bu olay nedeniyle hastanemizde herhangi bir hizmet aksama meydana gelmeyecektir."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :