Hastanedeki çocuklar için özel kutlama

Hastanedeki çocuklar için özel kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için şenlik düzenlendi- "Balonların efendisi" olarak tanınan Erdem'in gösterisi sırasın

ANKARA (AA) - Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen şenlikte hastalıklarını unutarak eğlenceli dakikalar geçirdi.

Hastanenin sosyal hizmet birimince bu yıl 7'ncisi düzenlenen 23 Nisan Şenliği'nde, çocuklar "balonların efendisi" olarak bilinen balon katlama sanatçısı Mehmet Erdem'in gösterisini izledi.

Gösteride çocuklar, hem balon katlamanın inceliklerini öğrendi hem de balonlarla çeşitli figürler yaptı. Aileler de hastanede tedavi gören çocuklarıyla gösteriyi izledi.

Çocuklar, şenliğe getirilen jandarma arama kurtarma köpeklerini de sevdi.

- "Terapi niteliği taşıyor"

Hastanede görev yapan Sosyal Hizmet Uzmanı Haşim Kiraz yaptığı açıklamada, çocukların eğlendiği etkinliğin terapi niteliği de taşıdığını belirterek kronik hastalığı nedeniyle dışarı çıkamayan çocukların sosyalleşmesini etkinliklerle sağladıklarını söyledi.

Şenlikte çocuklara, balon, bayrak ve çeşitli oyuncaklar da hediye edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :