Hastanede terör estirdi! Sandalyeyi fırlattı 'Hastaneyi başınıza yıkarım' tehditleri savurdu

İstanbul Esenyurt'ta tekerlekli sandalyede bulunan yakını ile birlikte hastaneye giderek kırmızı reçete bulunan ilaçtan yazdırmak isteyen ve kimlik olmadığı için ret cevabı alan kadın sandalyeyi yere fırlattı. "Hastaneyi başınıza yıkarım" diyerek tehdit..

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir kadın, tekerlekli sandalyede bulunan yakını ile birlikte hastaneye giderek kırmızı reçete bulunan ilaçtan yazdırmak istedi. İddiaya göre kimlik olmadığı için ret cevabı alan kadın ortalığı birbirine kattı, tehditler savurdu.

Olay, dün öğle saatlerinde İstanbul Esenyurt'ta bulunan hastanede meydana geldi. İddialara göre bir kadın, yakını ile hastaneye gelip kırmızı reçete de bulunan ilaçlardan yazdırmak istedi. Hastanın kimliği istenmesinin üzerine görevliler ile tartışma çıktı. Bu esnada hasta olduğu söylenen kişi tekerlekli sandalyeden düştü. Görevlilerle tartışan kadın sandalyeyi yere fırlattı. "Hastaneyi başınıza yıkarım" diyerek tehditler savuran kadın ve hastası güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı.

Hastanede terör estirdi! Sandalyeyi fırlattı 'Hastaneyi başınıza yıkarım' tehditleri savurdu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.