Hasan Kılca,personelle tanıştı

Hasan Kılca,personelle tanıştı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye bünyesinde görev yapan personelle bir araya geldi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye bünyesinde çalışan yönetici ve personelle tanıştı.

Başkan Hasan Kılca, önce Karatay Belediyesi Meclis Salonu'nda belediye hizmet binasında görev yapan yönetici ve personelle tanıştı.

Hasan Kılca, Karatay Belediyesi'nin bugüne kadar Konya ve Karataylılar için önemli hizmetler yaptığını belirterek, bundan sonra da yine en güzel hizmetlere atacaklarına vurgu yaptı.

Kılca, daha sonra belediye hizmet binasının yanı sıra Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri'nde Fen İşleri, Makine İkmal Bakım ve Onarım, Çevre Koruma ve Kontrol ile Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yönetici ve personelle de bir araya geldi.

 

'HİZMET ANLAYIŞIMIZ SEVGİYLE YAKLAŞMAK SEVEREK ÇALIŞMAK'

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Büyükşehir Belediyesi'nde 22 yıl boyunca Konya'nın gelişmesi ve ilerlemesi adına hizmet ettiğini ifade ederek, 'Kutsal bir görev yapıyoruz. Çünkü bizler belediye işine bir vakıf işi, belediye malına da vakıf malı olarak bakıyoruz. Aynı şekilde siz kıymetli işçi kardeşlerimizin emeği ve alın teri de bizler için kıymetli kutsaldır. İşimizi gayretimizi ortaya koyarken bu anlayışa hassasiyet gösterirsek hem evimize götürdüğümüz ekmek bereketlenir hem de öbür dünya için bir hazırlık olur. Bizler ilçemize ve hemşehrilerimize ibadet aşkıyla hizmet ediyoruz. Bizlerin hizmet anlayışı da sevgi ile yaklaşmak, severek çalışmak. Bir insan bir işi severek yaparsa hem işinden hem de hayatından haz alır. Önümüzdeki 5 yıl boyunca Karatayımıza hemşehrilerimize hizmet edeceğiz. İnanıyorum ki sizler bizlerden, bizler de sizlerden memnun olarak Karatayımıza hizmetkar olacağız' dedi.

baskan-kilca-personelle-tanisti-(5).jpg

baskan-kilca-personelle-tanisti-(6).jpg

baskan-kilca-personelle-tanisti-(1).jpg

Etiketler :