Hasan Hüseyin Kutludoğmuş vefat etti

Hasan Hüseyin Kutludoğmuş vefat etti

Konya'nın tanınmış simalarından, Hakyol vakfı ve Vuslat Vakfı yönetimlerinde bulunmuş emekli öğretmen Hasan Hüseyin Kutludoğmuş koronavirüs nedeniyle vefat etti

Konya'nın tanınmış simalarından, Hakyol Vakfı ve Vuslat Vakfı yönetimlerinde bulunmuş emekli öğretmen Hasan Hüseyin Kutludoğmuş koronavirüs nedeniyle vefat etti.

1964 Konya doğumlu biri kız diğeri erkek 2 çocuk babası olan Kutludoğmuş, Konya Fen Edebiyat Tarih bölümü mezunu idi. Bir süre ticaretle uğraştıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenlik yaptı. Emekliliğine yakın Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde çocuk yuvasında ve Kimsev'de görev alan Kutludoğmuş, emekli olunca Hakyol Vakfı ve Vuslat Vakfı gibi STK'larda görev aldı.

h2kd.jpg

Kutludoğmuş, Mehmed Zahid Kotku r.a hocaefendiyi genç yaşında tanıyıp Prof Ersin Nazif Gürdoğan'ın tabiriyle görünmeyen üniversitenin rahleyi tedrisinden geçmiş tekke terbiyesiyle yetişmiştir.

Merhum Hasan Hüseyin Kutludoğmuş'un cenazesi 20 Mart 2021 cumartesi günü (Yarın) öğle namazını müteakip kıble tarafındaki Külahçı Camii'nde kılınacak namazın ardından Hacı Fettah Mezarlığına defnedilecek.

Memleket Ailesi olarak Hasan Hüseyin Kutludoğmuş'a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum