Hasan Angı Konyaspor yönetimine sert çıktı: Ayak diretiyorlar!

Hasan Angı Konyaspor yönetimine sert çıktı: Ayak diretiyorlar!

‘Konyaspor’da yönetim değişikliği zaruri’ diyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı sert çıktı: "Yönetimin derhal olağanüstü kongreyle yenilenmesi gerektiğini herkes biliyor ve herkese söyledim ama ayak diretiyorlar" dedi

 

Bylock skandalı sonrası olağanüstü kongre çağrılarına kulak vererek takımın önünü açmak yerine hiç bir şey olmamış gibi koltukta kalmaya devam ederek takımı büyük bir felaketin eşiğine getiren ve gelinen noktada Konya halkı ve spor kamuoyu nezdinde desteğini tamamen yitirmiş olmasına karşın hala koltuğu bırakmamakta direnen Konyaspor yönetimine bir tepki de AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’dan geldi.

 

1 AY ÖNCE İLGİLİLERE SÖYLEDİM

YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ ZARURİ!

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Atiker Konyaspor’da acilen olağanüstü kongreye gitmesi gerektiğini bu konuda geç bile kalındığını söyledi. Konyaspor’da yönetim değişikliğinin zaruri olduğunun altını çizen Başkan Angı,“Konyaspor yönetimi, mesuliyetlerini üstelenmeliler. Bir sıkıntı olduğu zamanda topluma cevap vermelidirler. Bu iş kimsenin arkasına saklanacak boyuta gelmemeli. Olağanüstü yönetimi toplamak için de geç kalındı. 1 ay önce ben Konyaspor’un ilgili yetkililerine bu konudaki düşüncelerimi söyledim. Gerekli görüşmelerimde takımın kötü durumdan çıkması adına yönetimin derhal olağanüstü kongreyle yenilenmesi gerektiğini herkes biliyor ve herkese söyledim ama ayak diretiyorlar” diye konuştu.

 

YÖNETİM HEP KENDİ KALESİNE GOL YİYECEK GİBİ DURUYOR

Şehirdeki insanları üzmeye kimsenin hakkı olmadığını ifade eden Hasan Angı, “Şu anda yönetimin durması sorgulanmaya başlandığı zaman toplum da bunu yanlış anlayacaktır. Mevcut yönetimdeki arkadaşlarımız da yıpranacaktır. Şu anki gelinen nokta ise yönetimin yenilenmesi zarureti vardır. Takımın rahat oynaması lazım, galibiyetler olmayınca, yenildiğimiz zaman hepimiz üzülüyoruz. Bu kadar insanı üzmeye kimin hakkı vardır. Son dakikada kendi kalesine gol atan bir takım haline geldik. Kulüp yönetimi de bu duruma alıştı gibi… Hep kendi kalesine gol yiyecek gibi duruyor” diye konuştu.

HAKARET OLAYI ÖN PLANA ÇIKARILARAK BAŞARISIZLIK ÖRTÜLMEYE ÇALIŞILIYOR!

Göztepe maçında yaşanan hakaretle olayıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Hasan Angı, bunun kabul edilemeyeceğini ve bunun o eylemi yapan kişinin terbiyesizliği olduğunu söyledi. Angı, “Bu olay, İzmir’deki adamın terbiyesizliğidir. Bunu bir Konyalının kabullenmesi mümkün değil. Biz camiye de gideriz, olduğumuz yerde de namaz kılarız. Asıl camiye o adamın gitmesi gerekiyor” dedi.

 

YÖNETİM ÖNCE BAŞARISIZLIĞIN HESABINI VERMELİ

Konyaspor yönetimi tarafından bu olayın ön plana çıkartılarak başarısızlığın örtülmeye çalışıldığına dikkat çeken Angı,“Bu olay ön plana çıkartılarak gerideki başarısızlıklardan kaçılıyor. İzmir’deki olayı ayrıca değerlendirmemiz gerekiyor. Fakat takımın şu andaki durumu en önemli gündemimizi oluşturuyor. Şu anda takımın geldiği nokta ve kaybettiğimiz puanlar, yönetim önce bunun hesabını vermelidir” diye konuştu.

 

YÖNETİMDEKİ ONURLU İNSANLAR İSTİFA ETMELİ

Konyaspor yönetiminin kongreye gitmemesi durumunda yöneticilere çağrıda bulunan Angı, “Şu anda Konyaspor yönetimi olağanüstü kongreye gitmeli, gitmiyorsa yönetimdeki onurlu insanlar bir an önce istifa edip, mevcut başkanı olağanüstü kongreye zorlamalılar. Şu an için takımın geleceğinin en önemli kararı bu olacaktır” ifadelerini kullandı.

M. Ali Elmacı-Memleket

Etiketler :