Harun Karacan, EESOB'u ziyaret etti

Harun Karacan, EESOB'u ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (EESOB) ziyaret etti. Karacan'ın iletişim...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (EESOB) ziyaret etti.

Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan açıklamaya göre, EESOB Başkanı Ekrem Birsen ve oda temsilcileriyle bir araya gelen Karacan, ziyarette yaptığı konuşmada, kendisinin de ülkeye esnaf olarak hizmet ettikten sonra siyasete yöneldiğini belirtti.

AK Parti'de 2 yıldır milletvekilliği yaptığını dile getiren Karacan, şunları kaydetti:

"Sizlerden sorumlu komisyon başkanvekilliği yaptım daha sonra Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle sivil toplum kuruluşlarından ve halkla ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak atandım. Bizim bundan sonraki süreçte hedefimiz üst ve alt kuruluşlara nasıl hizmet yapabiliriz, nasıl daha yan yana gelebiliriz, nasıl bu ülkeye hizmet edebiliriz, bizim görevimiz bu. Mühim olan bu memlekete hizmet etmek, makamlar, mevkiler gelip geçici, bir gün herkes makamı bırakacak ama biz makamı bıraktıktan sonra çarşıya indiğimizde yapmış olduğumuz hizmetlerle anılmak istiyoruz."

Birsen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :