Hani'deki terör saldırısı

Hani'deki terör saldırısı

Patlayıcı madde yüklü bir aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Halis Uysal'ın cenazesi memleketi Anamur'a götürülmek üzere uçakla Gazipaşa ilçesine getirildi

ANTALYA (AA) - Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Halis Uysal'ın cenazesi, memleketi Anamur'a götürülmek üzere uçakla Gazipaşa ilçesine getirildi.

Türk Hava Kuvvetlerine ait "Türk Yıldızları" adlı uçakla Gazipaşa Alanya Havaalanı'na getirilen şehit Uysal'ıın cenazesini burada şehidin yakınları, Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, asker ve polisler ile çok sayıda vatandaş karşıladı.

Bu sırada şehidin babası Muzaffer Uysal gözyaşı döktü. Şehidin naaşı Anamur ilçesine yüzlerce araçlık konvoy eşliğinde götürüldü.

Şehit Uysal'ın ocak ayında Fatma Karaçelik ile nikah kıydığı, çiftin ağustosta düzenlemeyi planladığı düğün töreniyle evleneceği öğrenildi.


Hani'deki terör saldırısı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :