Haluk Levent’ten iki yüzlü batıya insanlık dersi! Kırımlı jamala ile konserin ‘yeri Filistin olsun’

Haluk Levent’ten iki yüzlü batıya insanlık dersi! Kırımlı jamala ile konserin ‘yeri Filistin olsun’

Haluk Levent, Ukrayna Büyükelçiliği'nin kendisine Jamala ile ortak konser teklifine, "Kesinlikle. Seve seve. Hem Ukrayna halkı için söyleyelim hem de iki yüzlü batının unuttuğu Ortadoğu halkları için söyleyelim. Yeri de Filistin olmalı" yanıtını verdi

Ünlü aktivist ve sanatçı Haluk Levent, Ukrayna Büyükelçiliği'nin kendisine Kırım Türkü olan şarkıcı Jamala ile ortak konser teklifinde bulunması üzerine, "Kesinlikle. Seve seve. Hem Ukrayna halkı için söyleyelim hem de iki yüzlü batının unuttuğu Ortadoğu halkları için söyleyelim. Yeri de Filistin olmalı" yanıtını verdi.

Kırım Türkü şarkıcı Jamala çocuklarıyla Türkiye'ye sığındı

2016 yılında Eurovision şarkı yarışmasında birinci olan Kırım Türkü şarkıcı Jamala, Ukrayna'dan gelerek Türkiye'ye sığınmıştı. Ukrayna Büyükelçiliği, Haluk Levent'e Jamala ile ortak konser teklifinde bulunarak, "Eurovision 2016 birincisi Jamala, Rusya'nın sürdürdüğü savaştan dolayı iki çocuğuyla birlikte Türkiye'ye geldi. Ukrayna halkı için başlattığımız yardım kampanyamıza destek olmak adına bir konserde Jamala ile barış ve özgürlük şarkıları söylemek ister misiniz?" teklifi yapılmıştı.

Haluk Levent'in yanıtını sosyal medya hesabı üzerinden ekip arkadaşları duyurdu. Twitter'dan haberi duyuran ekip Levent'in şu ifadeleri kaydettiğini açıkladı:

"Kesinlikle. Seve seve. Hem Ukrayna halkı için söyleyelim hem de iki yüzlü batının unuttuğu Ortadoğu halkları için söyleyelim. Yeri de Filistin olmalı. Şarkılar insan ayrımı yapmaz. Şarkılar sınır dinlemez. Bu konser bence çok güzel olur."

uyann.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.