- Halter'de Pursaklar'ın başarısı

- Halter'de Pursaklar'ın başarısı

ANKARA (AA) - Halter Ankara İl Müsabakasında, Pursaklar Belediyesi sporcusu Batuhan Yüksel'in şampiyon olduğu bildirildi.Pursaklar Belediyesi Spor Koordinatörü...

ANKARA (AA) - Halter Ankara İl Müsabakasında, Pursaklar Belediyesi sporcusu Batuhan Yüksel'in şampiyon olduğu bildirildi.

Pursaklar Belediyesi Spor Koordinatörü Salih Yergin, gazetecilere yaptığı açıklamada koparmada 98, silkmede 123 ve toplamda 221 kilo kaldıran sporcuları Yüksel'in Ankara Şampiyonu olduğunu söyledi.

Sporcuların gelişimlerini yakından takip ettiklerini ifade eden Yergin, "Şu anda takım kampında seçmelerine hazırlanan sporcularımızın rutin sağlık taramalarını ve kuvvet testlerini düzenli olarak yaptırıyoruz. Ortaya çıkan verilere göre eksik beslenme ve koordinasyonlarını desteklemek için bilimsel destek alıyoruz. Yakın zamanda oluşturacağımız halter salonunda da çocuklarımızın daha sağlıklı koşullarda spor yapmasını sağlayacağız. Halter branşında Pursaklar çok önemli bir gelişme sağlayacaktır. Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Çetin’e de çalışmalarımıza verdiği destekler için minnettarız" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :