Halkapınar’da temizlik ve yeşillendirme çalışmaları

Halkapınar’da temizlik ve yeşillendirme çalışmaları

Halkapınar Belediyesinde 'Toplum Yararına Çalışma Projesi' kapsamında işe alınan işçiler, temizlik, bakım onarım, çimleme ve ağaçlandırma gibi çalışmalarına devam ediyor.

Halkapınar Belediye Başkanı Fatih Şentürk, yaptığı açıklamada, geçici işçilerle bir aylık çalışma periyodunu verimli bir şekilde tamamladıklarını belirtti.

Bahçelievler Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinde birçok caddenin yol kenarları ile bahçe aralarının yabani otlardan temizlendiğini ifade eden Şentürk, bu bölgelerde ağaç budama, yol genişletme ve kaldırım gibi üst yapı çalışmalarını tamamladıklarını bildirdi.

Önümüzdeki iki aylık dönemde, Manevra, Aynuzlu, Yazıbağ ve Vakıf Mevkisi'ndeki sulama kanallarının bakım ve onarımının yapılmasını planladıklarını dile getiren Şentürk, ''Bahçelievler Mahallesi'nde 6 bin metre karelik Kooperatif Evleri Parkı ve 2 bin metre karelik Kuddusi Altay Parkı'nın çimlendirme çalışmasını da kalan iki aylık sürede tamamlamak istiyoruz. Ayrıca, Bahçelievler Mahallesi'nde Topraklık Tepesi ve Katrancı Tepesi'nin toplam 20 bin metre karelik alanını ağaçlandıracağız'' diye konuştu.