Halk TV Hatay'da depremzedeye mikrofon uzattığına pişman oldu!

Halk TV'nin Hatay'dan yaptığı canlı yayında bir depremzedenin söyledikleri ile sunucu ne yapacağını şaşırdı. "Depremden sonra tuvalet yok çadırlar yetişmedi. Büyük de bir sıkıntı var resme baktığımızda" diye mikrofonu uzatsa da istediğini alamadı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili yerle bir eden 7.7 ve 7.6'lık deprem felaketinin üzerinden 7 gün geçti. Tüm ülkeyi yasa bürüyen depremin açtığı yaralar sarılmaya çalışılırken, depremden sonra devletin yetersiz kaldığı, yardımların zamanında ve yeterli ulaştırılamadığı yönünde paylaşım ve yayınlar dikkat çekiyor.

Halk TV muhabiri Hatay'da yaptığı canlı yayında bir depremzedenin söyledikleri karşısında zor anlar yaşadı. Sunucu depremzedeye, "Depremden sonra tuvalet yok çadırlar yetişmedi. Büyük de bir sıkıntı var resme baktığımızda" diyerek mikrofonu uzatsa da depremzededen istediği cevabı alamayınca ne yapacağını şaşırdı.

"DEVLET İLK GÜNDEN İTİBAREN BURADA"

Devletin ilk saatten itibaren bölgede olduğunu belirten depremzede, "Depremden sonra bir sıkıntı yok aslında. Allah devletimize zeval vermesin. İlk günden ilk saatinden beri yetiştiler" dedi.

"DEPREM ZAMANI TUVALET VAR MI YOK MU BAKMAYACAĞIZ"

Sunucu çevresine bakarak derme çatma kurulan bir tuvaleti gösterince, depremzede vatandaş, "Biz deprem zamanı buna bakmayacağız. Biz, birbirimize yardımcı olacağız. Bak ben kızımı enkaz altından çıkardım burada köylere erzak taşıyorum. Bu durumda tuvalet var mı yardım var mı bakmayacağız. Hep birlikte, bakın ellerimize bakın burada çabalıyoruz. İnsanlara vatandaşa hizmet etmek için... Allah'tan gelen her şeye eyvallah diyeceğiz. Burada Hatay yok oldu. 10 ilimiz yerle bir oldu. Allah'tan gelen her şeye eyvallah diyeceğiz. Buna da şükür. Tedbir bizden takdir Allah'tan" diye cevap verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum