Halk oylamasında doğru

Halk oylamasında doğru

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.Kaletepe...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaletepe Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Akçay, burada yaptığı açıklamada, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin "Evet" kampanyası için destek istedi.

16 Nisan tarihinin Türkiye için dönüm noktası olduğunu ifade eden Akçay, şöyle konuştu:

"İlçelerimizde, köylerimizde, mahallelerimizde ve şehir merkezimizde teşkilatımızın bütün kademeleri sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bu mesele bugünün bir meselesi değil. Bu mesele geleceğin meselesidir. Hedef saptırmaya çalışıyorlar. Bu sistem AK Parti ya da Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan için gerekli olan bir sistem değil. Bu sistem ülkemiz ve milletimiz, ülkemiz ve milletimizin geleceği için gerekli olan bir sistem. Halkımız cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine karşı çıkanların kim olduğuna bakarsa zaten bu sistemin ülkemiz için gerekliliğinin farkına varacaktır. Biz milletimizin sağ duyusuna ve kararlılığına güveniyoruz. Milletimiz en doğru kararı verecektir."

Konuşmaların ardından Akçay, esnafların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :