Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

TÜGVA Başkanı İsmail Emanet: - "Evet' diyebilmek, başlamaya, çok çalışmaya ve sözünde durmaya eşdeğerdir. Ülkemize rahat bir nefes aldırmak istiyoruz. Ülkemizin geleceğine öz güvenle ilerlemek istiyoruz"

İSTANBUL (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı İsmail Emanet, halk oylamasında "evet" diyebilmenin, başlamaya, çok çalışmaya ve sözünde durmaya eşdeğer olduğunu belirtti.

Emanet, yaptığı açıklamada, bu toplumun birer parçası olan gençlerin Türkiye'nin geleceğinde en kilit noktada, eşi benzeri görülmemiş bir role sahip olduklarını ifade etti.

Bu konuda tarihten bir dizi örnek saymanın mümkün olduğunu ancak şimdi içinde bulunulan anı düşünmek gerektiğini vurgulayan Emanet, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Şimdi burada tam da çeşit çeşit düşmanla mücadele ettiğimiz bugünlerde geleceğimizden vazgeçmemizi iştahla arzu eden kötülük ustalarına karşı direnirken, aklımızdan çıkarmadığımız bir gerçek var, bu ülke bizim ve başka Türkiye yok. 'Evet' diyebilmek, başlamaya, çok çalışmaya ve sözünde durmaya eşdeğerdir. Ülkemize rahat bir nefes aldırmak istiyoruz. Ülkemizin geleceğine öz güvenle ilerlemek istiyoruz. 'Evet'in mantığını kavrayamamış zihinlerin yaptığı şeyin şey, tutmayacak kehanetler uydurmaları."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :