Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, halk oylaması çalışmaları kapsamında Hüyük ilçesini ziyaret etti.Hüyük'te ilk olarak AK Parti...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, halk oylaması çalışmaları kapsamında Hüyük ilçesini ziyaret etti.

Hüyük'te ilk olarak AK Parti ilçe teşkilatına gelen ve burada ilçeye yapılan yatırımları ve son gelişmeleri partililerle birlikte değerlendiren Babaoğlu, ardından Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti ilçe Başkanı Yüksel Taşkesen ve partililerle ilçe merkezindeki parkta vatandaşlarla bir araya geldi.

Hüyük'teki çalışmalarını gazetecilere değerlendiren Babaoğlu, Hüyük için yapılanları ve 16 Nisan'daki halk oylamasının neden Türkiye için önemli olduğunu vatandaşlara anlatarak destek istediklerini söyledi.

İlçede bir çok ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Babaoğlu, şunları söyledi:

"Pazar esnafımızı ziyaret ettik. Yeni göreve başlayan Kaymakamımıza hayırlı olsun dedik. Kurum amirleriyle bir araya geldik. Çamlıca Mahallemizde vatandaşlarımızla görüştük. Sorunları yerinde dinledi. sonrasında 16 Nisan halk oylamasını ve 18 maddelik anayasa değişikliğini konuştuk. İnşallah Hüyük ilçemiz birlik ve beraberliğiyle 16 Nisan'da Konya'da güçlü 'evet' verecek. Biz bir oldukça hem sorunları aşmak kolaylaşıyor, hem de yapacaklarımızı daha hızlı bir şekilde yapıyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim ettirsin."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :