Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, referandum çalışmalarını hızlandırdıklarını bildirdi.Başkan Hız, AA muhabirine yaptığı...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, referandum çalışmalarını hızlandırdıklarını bildirdi.

Başkan Hız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürdüklerini söyledi.

Her vatandaşla tek tek konuştuklarını aktaran Hız, şöyle konuştu:

"Ziyaret ettiğimiz yerlerde ve mahallelerde halk ve insanlar, ülkede genelde huzurdan yana olduklarını ve tercihlerini de bu yönde kullanacaklarını belirtiyor. Akşamları mahalle gezilerimizi yapıyoruz. Mahalle konaklarında, kahvehanelerde referandum konusunda konusunu vatandaşlarımıza bilgi veriyoruz. Bunun ülkemizin istikrarı, huzuru ve ülkede vesayetin bitirilmesi anlamında önemli olduğunu anlatıyoruz."

Konuştukları vatandaşların "Evet" oyu vereceklerini söylediğini aktaran Hız, "Vatandaş, bizlere kendilerini aydınlattığımız ve bilgilendirdiğimiz için teşekkürlerini sunuyor. Tercihlerinin de ülkenin refahı, huzuru, geleceği, ülkenin kazanımı için önemli olduğundan, tercihlerinin de bu anlamda olacağını aktarıyorlar." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :