Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında emeklilerle bir araya geldi.Saygılı,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında emeklilerle bir araya geldi.

Saygılı, Hüseyin Kahya Parkı içerisinde bulunan emekliler evini ziyaret ederek, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin "evet" kararının çıkacağını söyledi.

Gençlere geleceği hazırlamanın Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin en önemli ve öncelikli görevlerinden birisi olduğunu belirten Saygılı, şöyle konuştu:

"Biz geçmişte seçim yapılıp da hükümetlerin kurulmadığı dönemleri gördük. Hükümet kurulduğu halde devam edemeyenleri de gördük. Parlamenter sistem siyasi istikrarı üretmiyor. Bizim 14 yıllık iktidarlık dönemimizde istikrarın olması Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir siyasi liderin olmasındandır. Böyle güçlü bir siyasi lider olmazsa bugünkü sistem yanıt vermiyor. Bizim önerdiğimiz 16 Nisan’da oylanacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kendisi istikrar üretiyor. Milletin doğrudan hükümeti seçtiği sistem kendisi istikrar üreten bir sistem. İnşallah bu referandum sonucunda güçlü bir Türkiye ile yola devam edeceğiz. İstikrar ve güçlü bir Türkiye için evet."

Konuşmaların ardından Başkan Saygılı, emeklilerle sohbet etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler