Halk otobüsündeki bıçaklı kişi, polislerce etkisiz hale getirildi

Halk otobüsündeki bıçaklı kişi, polislerce etkisiz hale getirildi

Antalya'da özel halk otobüsündeki iki kadın yolcuyla tartışan ve ardından polisleri görünce bıçağını boğazına dayayan kişi, etkisiz hale getirildi- Paniğe yol açan olay, otobüsün güvenlik kameralarınca kaydedildi

ANTALYA (AA) - Antalya'da özel halk otobüsündeki iki kadın yolcuyla tartışan ve ardından bıçağı boğazına dayayan kişinin polisler tarafından etkisiz hale getirilmesi, güvenlik kameralarına yansıdı.

Edindiği bilgiye göre, Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı'nda ilerleyen 07 ECP 52 plakalı Engin Ülker yönetimindeki özel halk otobüsünde yolculardan E.A. ile iki kadın yolcu tartıştı. Tartışmanın ardından kadınlar 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine otobüsü durduran polis ekipleri otobüse girdi. Bu sırada E.A. boğazına bıçak dayadı.

Polis memurları ile yolcu E.A. arasında kısa süreli arbede yaşandı. Sürücü Engin Ülker de bu sırada otobüsün ön ve arka kapılarını açarak yolcuların otobüsten inmesini sağladı. E.A, polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Arbede sırasında kolundan hafif yaralanan E.A. olay yerine çağrılan ambulans ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. E.A. buradaki tedavisinin ardından Bahçeli Polis Merkezine götürüldü.

Olay otobüsün güvenlik kamerasınca kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler