Halk Ekmek Fabrikası'nın en büyük satış mağazası açıldı

Halk Ekmek Fabrikası'nın en büyük satış mağazası açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, en büyük satış mağazasını GİMAT'ta hizmete açtı- Vatandaşlar, çeşitli ürünlerin satıldığı mağazaya ilk günden yoğun ilgi gösterdi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, en büyük satış mağazasını GİMAT'ta hizmete açtı. Vatandaşlar, çeşitli ürünlerin satıldığı mağazaya ilk günden yoğun ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Anadolu Bulvarı üstünde yer alan ve 4 bin 300 metrekarelik alana kurulan yeni satış mağazasına ilişkin bilgi veren Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, bu şekilde satış mağazası projesinin, Türkiye'de ilk olarak kendileri tarafından uygulandığını ve her hafta ayrı illerden gelen yetkililer tarafından incelendiğini, yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Fabrika önündeki satış mağazasının da diğer mağazalar gibi pazar günleri hariç 24 saat açık olacağı bilgisini veren İlkbahar, "İstiyoruz ki insanlar aileleriyle, çocuklarıyla, eşleriyle birlikte iyi mekanlarda otursun ve düşük fiyatlı ürünlerimizi yiyerek, hoşça vakit geçirebilsin. Bunun için de yeni bir konsept geliştirdik. Bu mağazalarımıza çok büyük ilgi var. 9. mağazamız olan buraya da daha ilk günden yoğun ilgi oldu." ifadelerini kullandı.

İlkbahar, verilen hizmetten vatandaşların da memnun olduğunu belirterek, mağaza sayılarını daha da artırmayı planladıklarını kaydetti.

Toplam 4 bin 300 metrekarelik alanı kapsayan yeni binadaki satış mağazası bölümü, 300 kişilik oturma alanına sahip ve bin 500 metrekarelik alan üzerine inşa edildi. Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenilen mağazanın bin metrekarelik alt katında üretilen ürünler, üst katta sıcak olarak satışa sunuluyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler