Halk Eğitimi Merkezi müdürleri Gölbaşı'nda toplandı

Halk Eğitimi Merkezi müdürleri Gölbaşı'nda toplandı

ANKARA (AA) - Ankara genelinde görev yapan Halk Eğitim Merkezi müdürlerleri Gölbaşı'nda toplandı. Hayat boyu öğrenme faaliyetlerini gözden geçirmek,...

ANKARA (AA) - Ankara genelinde görev yapan Halk Eğitim Merkezi müdürlerleri Gölbaşı'nda toplandı.

Hayat boyu öğrenme faaliyetlerini gözden geçirmek, eğitime yönelik olarak yapılacak iş ve işlemleri planlamak üzere Gölbaşı'nda düzenlenen toplantıya 28 Halk Eğitimi Merkezi ve 1 Olgunlaşma Enstitüsü müdürü katldı.

İki ayda bir halk eğitimi merkezi müdürlükleri ile bir araya geldiklerini belirten Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, "Bizim hizmet anlayışımızda vatandaşlarımıza her yerde hiçbir engel ortaya koymadan pek çok alanda kurslar açmak sureti ile gerek hobi düzeyinde gerekse meslek edindirme düzeyinde olsun vatandaşlarımızın genişlettirmek ve hayata bağlama anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da sosyal devlet olma yolunda büyük adımların atıldığı bir dönemde olduklarını belirterek, bu konuda belediye olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Toplantıda, İlçe Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Zerdali, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı ve Gölbaşı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakan Uçar da yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :